جدیدترین اخبار :
  • مانور پاکسازی ارتفاعات مشرف به ساحل لیپار برگزار شد
  • دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
  • احیای «خانه نوآوری و صنایع خلاق دروازه اقیانوس چابهار»
  • سومین همایش ملی «رقابت‌پذیری و آینده تحولات شهری با رویکرد اقتصاد دریامحور»
  • مدیرعامل منطقه آزاد: چابهار مقصد راهبردی برای سرمایه‌گذاری، نوآوری و توسعه صادرات است

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :3265
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل